Overslaan en naar de inhoud gaan

Bescherm uzelf, bescherm óns, bescherm elkaar!

05/11/2020

Bescherm uzelf, bescherm óns, bescherm elkaar!

Wij begrijpen dat u graag een bezoek brengt aan uw verwant die in het ziekenhuis ligt, of dat u deze wilt steunen met uw gezelschap. Als wij u geen toegang geven tot het ziekenhuis, dan is dat enkel om uw verwant maar ook al onze andere patiënten en onze personeelsleden te beschermen.

Alle personeelsleden van het Jules Bordet Instituut, en zeker het personeel dat de zieken verzorgt, heeft nood aan steun, aan begrip en aan vriendelijkheid, zeker in deze crisisperiode die we allemaal ondergaan.

De COVID-19-pandemie en de opgelegde regels veroorzaken ongetwijfeld stress en spanningen. Laten we precies daarom in alle omstandigheden beleefd en respectvol blijven tegenover elkaar.

Wij danken u om te allen tijde respect te tonen voor de instructies die de personeelsleden bij het onthaal u meedelen. Niet-naleving van deze maatregelen vormt een reëel gevaar voor onze patiënten en voor het personeel van het Instituut.

Wij staan voor u klaar, en de regels zijn er voor uw veiligheid, maar ook voor de veiligheid van alle patiënten en ons personeel.

Bescherm uzelf én ons én elkaar. Respecteer elkaar!

Heeft je vragen over de organisatie van de activiteiten in het Jules Bordet Instituut tijdens Covid-19, raadpleeg onze speciale pagina.