Overslaan en naar de inhoud gaan

Informatie voor bezoekers

bezoeken verbodenWij willen onze patiënten en personeelsleden beschermen nu het aantal positieve COVID-19-gevallen weer sterk toeneemt. Daarom is vanaf zaterdag 17 oktober 2020 geen bezoek toegestaan bij de patiënten die in het Jules Bordet Instituut zijn opgenomen, tenzij in uitzonderlijke gevallen. (Wend u hiervoor tot het verzorgend personeel)

 • Wil u iets aan uw verwanten bezorgen?
  Als u goederen wil bezorgen (niets dat kan bederven!) aan uw verwant die in het ziekenhuis is opgenomen, kunt u uw pakket afleveren aan het hoofdonthaal van het Jules Bordet Instituut (Waterloolaan 121). Vermeld duidelijk leesbaar de naam, de voornaam, het kamernummer en het bednummer van uw verwant.

 • Wil u een persoonlijke boodschap richten tot uw verwant in het ziekenhuis?
  Stuur e-mails, tekeningen, foto’s, filmpjes naar het adres message.patient.hospitalise@bordet.be. Wij zorgen ervoor dat uw attentie terechtkomt bij uw verwant.
  Vergeet niet om de juiste en volledige naam van de betrokkene te vermelden.

 • Wil u graag nieuws vernemen van uw verwant?
  Als de betrokkene niet over een gsm-toestel of een open telefoonlijn in de kamer beschikt, belt u het centrale nummer: 02 541 31 11.

 • Behoefte aan psychologische bijstand?
  Wij begrijpen heel goed dat de opschorting van alle bezoek moeilijk om te dragen kan zijn, zowel voor de gehospitaliseerde patiënt als voor de familie of de verwant. U kunt psychologische bijstand vragen via het telefoonnummer 0487/11 94 28.

Paragraph body

Ter uwer beschikking

RESTAURANT EN BOETIEK

De Cosy-ruimte blijft open tijdens de covid19-pandemie :

Het restaurant ligt op de 1ste verdieping van de Waterloolaan 121. Het is tijdens de week open van 8.00 u. tot 18.00 u. (gesloten tijdens het weekeinde).

De boetiek ligt op de benedenverdieping van de Hospitalisatievleugel en biedt u een gezellig kader. Ga er gerust eens langs met uw naaste familie. U vindt er snacks, boeken en magazines, toiletproducten, geschenken, bloemen enz. De boetiek is open van 7.30 u. tot 16.00 u. in de week en van 11.00 u. tot 17.00 u. tijdens het weekeinde.  

 • Contact :
  • Tel : +32 (0)2 541 36 86