Overslaan en naar de inhoud gaan

Welke documenten moet u meenemen?

Gelieve de volgende documenten mee te brengen naar het Institut Jules Bordet:

 • Uw identiteitskaart: aan de hand daarvan kunnen we nagaan of u lid bent van een Belgische verzekeringsmaatschappij (ziekenfonds).
   
 • Alle documenten met betrekking tot financiële tegemoetkomingen door derden: rekwisitiebon, vergoeding van diverse verzekeringen enz.
   
 • Uw Europese ziekteverzekeringskaart (EZVK) als u ingezetene bent van een EU-lidstaat. U moet absoluut uw EZVK meebrengen als u naar het ziekenhuis komt. Als u op consult komt, moet u de volledige kostprijs betalen. U ontvangt dan het document voor uw terugbetalingsaanvraag in uw eigen land.
   
 • Uw medisch dossier of uw gezondheidsdocumenten: breng alle medische documenten mee waarover u al beschikt als u voor het eerst op consult komt in het Institut Jules Bordet: bloeduitslagen, medische onderzoeksverslagen, protocollen, radiografieën enz. Deze documenten zullen de artsen van het Institut Jules Bordet helpen bij uw medische behandeling.
   
 • Voor alle consulten waarbij u een tweede mening vraagt, moet u ons vóór het medisch consult een volledige kopie van uw medisch dossier opsturen (per e-mail of per post). Is er al eerder een kankerdiagnose gesteld, dan zijn de anatomopathologische resultaten (biopsie) bijzonder belangrijk in het kader van dat consult.

Volg ons!

Het onderzoek steunen

Het onderzoek steunen

Het onderzoek aan het Jules Bordet Instituut is afhankelijk van uw gulheid. Doe een gift en neem deel aan de strijd tegen kanker

Meer informatie