Overslaan en naar de inhoud gaan

Kom de dienst Verpleegkunde van het Instituut versterken!

Altijd op zoek naar nieuwe medewerkers

Het Jules Bordet Instituut is een ziekenhuis op mensenmaat waar iedereen de kans krijgt om het verschil te maken en zijn/haar competenties te ontwikkelen in een warme, stimulerende en ultramoderne werkomgeving. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe medewerkers!

Het Jules Bordet Instituut is een geïntegreerd multidisciplinair centrum dat uniek is in België en dat internationale erkenning geniet. Dit autonome ziekenhuis focust volledig op kankeraandoeningen. Al meer dan 75 jaar behandelt het Jules Bordet Instituut zijn patiënten met de allernieuwste diagnostische en therapeutische strategieën om alle types van kanker te voorkomen, op te sporen en actief te bestrijden. Het Jules Bordet Instituut verricht belangrijk onderzoek dat elk jaar baanbrekende ontdekkingen oplevert, en verstrekt bovendien universitair onderwijs van topniveau.

Vanaf eind november 2021 verhuist het Jules Bordet Instituut naar een nieuw gebouw op de campus van de ULB in Anderlecht. Van de huidige 35.000 m² en 160 bedden, zal het instituut uitbreiden tot een oppervlakte van 80.000 m² en 250 bedden, gewijd aan zijn zorg-, onderzoeks- en onderwijsopdrachten op het domein van oncologie.

Weldra een volledig nieuw Jules Bordet Instituut

Om op een doeltreffende manier te kunnen inspelen op de demografische ontwikkeling van kanker, en om actief mee te evolueren met de komende wetenschappelijke doorbraken, wordt momenteel een nieuw Jules Bordet Instituut gebouwd op de universitaire campus van de ULB in Anderlecht, naast het Erasmusziekenhuis. Het nieuwe Jules Bordet Instituut zal eind november 2021 zijn deuren openen.

Het nieuwe Jules Bordet Instituut heeft mensen zoals u nodig om de patiënten het warme onthaal en de kwaliteitsvolle verzorging te schenken waarvoor wij al jaren befaamd zijn.

Kom ons team versterken !

Exclusieve beelden van het nieuwe Jules Bordet Instituut!

Maak in deze film kennis met het grote project van het nieuwe Jules Bordet Instituut, Europees referentiecentrum in de strijd tegen kanker. Schitterende beelden van de constructie van 80.000 m², volledig gewijd aan de kankerpathologie, met uitleg over de manier waarop dit project werd uitgewerkt om uitmuntendheid in de behandeling van de patiënt te verenigen met optimalisering van het welzijn van die patiënt en van het verzorgend personeel.

iris vanuit de lucht

“iris”, het belangrijkste ziekenhuisnet van België, is gelegen in het hart van Brussel, te midden van de woonwijken. “iris” streeft naar nabijheid, ook naar uw nabijheid. Er is altijd een irisziekenhuis in uw buurt.

iris een blik vanuit het hart

Het irisnet telt 5 ziekenhuizen...
Onze teams zijn het kloppende hart ervan…
Ze verlenen zorg aan iedereen, dag en nacht…