Overslaan en naar de inhoud gaan

U bent geneesheer en U verwijst patiënten naar het Bordet Instituut?

U hebt nu de mogelijkheid om de resultaten te ontvangen van de onderzoeken van uw patiënten via de dienst Medibridge. Deze transmissie van resultaten gebeurt door middel van voorafbepaalde formaten, op een beveiligde manier en gecodeerd om natuurlijk, het strikte respect voor de vertrouwelijkheid van de gegevens te garanderen.

Indien u van deze dienst gebruik wenst te maken, volstaat het een aanvraag per e-mail (medibridgeIJB@bordet.be) te richten aan het medisch secretariaat van het Instituut Jules Bordet, met bijvoeging van het ingevulde doc-document of het pdf-document.

Het is onontbeerlijk om ons een zeker aantal inlichtingen over te maken, onder andere het te gebruiken uitwisselingsformaat. Wij hebben de mogelijkheden om de meerderheid van de meeste formaten over te maken.

Indien u de resultaten reeds via MediBridge ontvangt en u wenst om de documenten per post te blijven ontvangen, naast de elektronische weg, gelieve onderstaand formulier in te vullen door het juiste vakje aan te vinken.

Gelieve het document hier onder te vervolledigen dat kan gebruikt worden als inschrijvingsformulier.

De kennisgeving van de uivoerbaarheid zal u snel toegestuurd worden.